Adótanácsadás

Adótanácsadás érthetően és biztonságosan: a hazai adótörvények folyamatosan változó és egyre bonyolultabb rendszere miatt nem könnyű lépést tartani a szinte folyamatosan változó jogszabályokkal.

adotanacsadas

A kiélezett piaci verseny miatt elengedhetetlen a hazai és nemzetközi adózási események állandó figyelemmel kísérése, a korábbinál szélesebb spektrumban és nagyobb mélységben kell ismerni a nemzetközi adójogot, azon belül is elsősorban a hatályos Európai Uniós adó előírásokat, mindezek pedig elkerülhetetlenné teszik, hogy a vállalkozások külső szakértőre bízzák adózási tevékenységük koordinálását.

Adótanácsadással, adótervezéssel sokat megtakaríthat

Mi, a Diamant Könyvvizsgáló Kft.-nél tapasztalatból tudjuk, hogy az adó- és járulékkötelezettségek jelentős kiadást jelentenek a vállalkozások számára, az előírt jogszabályok be nem tartásáért pedig sokszor igen magas büntetéseket szabhat ki az adóhatóság.

Sok időt, energiát, valamint jelentős pénzkiadást is megtakaríthat Cégének, ha felkészültségünkre alapozva igénybe veszi adó-tanácsadási, adótervezési szolgáltatásainkat, hiszen szakértelmünkkel a legstabilabb és leghatékonyabb megoldásokat biztosítjuk Önnek.

Kérjen tőlünk tanácsot, ha bármilyen kérdés merül fel, hiszen szívügyünk az Ön sikere!

Adótanácsadás cégére szabva

Megbízható, tapasztalt adótanácsadó partnerként garantáltan figyelembe vesszük az Ön egyedi üzleti megfontolásait, terveit és az üzletére jellemző iparági-, valamint szabályozási sajátosságokat.

A Diamant Könyvvizsgáló Kft. adótanácsadói, adószakértői tevékenysége keretében igyekszik ügyfelei érdekét szem előtt tartva maximális segítséget nyújtani az adójogszabályok értelmezésében és az adóminimalizálás terén – természetesen a jogszabályi kereteken belül.
Kérjen már most ajánlatot adótanácsadásra!

Adótanácsadás külföldi társaságok részére németül és angolul is

Vállaljuk külföldi cégek számára magyarországi adószám igénylését és az adó visszatérítés ügyintézését. Amennyiben szükséges, hatóság előtti képviseletet is ellátunk.

Transzferár tanácsadás

Egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a kapcsolt vállalkozások között alkalmazott árak (transzfer árak) kérdése, az elmúlt évek során szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy az Adóhatóság is egyre jobban összpontosít erre a területre.

Kiemelten fontos tehát, hogy Cége a hatályos jogszabályi előírásoknak maradéktalanul megfelelő transzferár nyilvántartásokkal rendelkezzen, bármilyen jellegű (pl.: értékesítések, beszerzések, csoporton belüli szolgáltatások, hitelügyletek) kapcsolt ügyletre vonatkozóan. Valamint az is elengedhetetlen, hogy a csoporton belüli ügyletek is felülvizsgálatra kerüljenek a főbb transzferár-képzési kockázatok azonosítása céljából.

Transzferár nyilvántartás

Szakembereink segítséget nyújtanak Önnek vállalkozása transzferár-képzési politikájának és folyamatainak áttekintésében, transzferár szabályzata elkészítésében, folyamatos nyilvántartásában, kezelésében és alátámasztásában, az Ön üzleti stratégiájával összhangban. Kérdezzen bátran bennünket, ha bármilyen kérdése akad a transzferárak terén, és kérje személyre szabott ajánlatunkat még ma!

Transzferár képzés és stratégia

Cégének üzleti profilját és az Ön üzleti stratégiáját szem előtt tartva a Diamant Könyvvizsgáló Kft.-nél olyan proaktív, pragmatikus és integrált stratégiákat dolgozunk ki, amelyek hatékonyan kezelik a mai üzleti vállalkozások adókockázatait, valamint segítenek Önnek vállalkozása lehetőségeinek teljes körű kihasználásában.

Transzferár-képzéssel kapcsolatos hatósági és bírósági ügyekben nyújtunk szükség szerint képviseletet- és/vagy szakértői támogatást.

Könyvelőirodai garancia és képviselet

Garanciavállalásunk azt jelenti, hogy ha egy, a Diamant csoport szakemberei által készített/felülvizsgált nyilvántartást kér be és ellenőriz a NAV és valamilyen oknál fogva jogerősen bírságot állapítana meg, annak összegét társaságunk megtéríti. Garanciavállalásunk hátterét az Allianz Hungária Biztosító Zrt. szolgáltatja.