Könyvvizsgálat

A Diamant Könyvvizsgáló Kft. teljes körű, szakszerű, precíz könyvvizsgálat elvégzését nyújtja az ipar, kereskedelem, szolgáltatások, pénzügyi intézmények, befektetési szolgáltatók, pénztárak, egyéb szervezetek és a költségvetés területén. Kiemelt területünk a tőzsdén jegyzett cégek könyvvizsgálata.

konyvvizsgalat

Az átvilágítást a 4400-as könyvvizsgálati standard szerint végezzük, szem előtt tartva, hogy a könyvvizsgálat elsődleges célja az érintettek gazdasági döntéseinek megalapozása.

Könyvvizsgálat és beszámoló készítés

Nagyon fontos, hogy minden gazdálkodó, cégtulajdonos a vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről megbízható és valós adatokkal tudjon szolgálni, csak reális információkat hozzon nyilvánosságra a jogszabályokban meghatározott módon, hiszen a könyvvizsgálat a közérdek védelmének egyik eszköze a pénzügyi beszámolásban. Ennek megfelelően végzik szakembereink a vagyonértékeléssel, apport-értékeléssel kapcsolatos hitelesítési feladatokat.

Kérjen személyre szóló ajánlatot már most az Ön cége számára!

Könyvvizsgálati audit, ami után sikeresebb lehet a cége

Bár 2014 évtől a gazdálkodási adatok auditálása 300 millió forintos árbevétel alatt már nem kötelező, (ez nagyjából a Magyarországon bejegyzett cégek közel harmadát érinti) mégis érdemes könyvvizsgálatot tartani, az árbevétel nagyságrendjétől függetlenül.

Miért éri meg Önnek, ha cége rendelkezik auditálással?

Mert a könyvvizsgálat azon túl, hogy segít elkerülni az adóügyi kockázatot, javítja vállalkozásának hatékonyságát, jövedelmezőségét, azzal, hogy hiteles képet ad a vállalkozó vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működés eredményéről, a bank pedig erre biztonsággal tud alapozni a hitelek odaítélésénél-, illetve a pályázatok elbírálásánál is kiemelt szempont a cég auditálása.

Pályázatokhoz könyvvizsgálati anyag készítése

Cégének fejlődését az Európai Uniós projektek, támogatások pénzügyi elszámolásának hitelesítésével támogatjuk.

Könyvvizsgálati tanácsadás személyre szabva

A Diamant Könyvvizsgáló Kft.-ben az állandó és alkalomszerű könyvvizsgálatokon kívül önkormányzatok számára vállalkozások helyi iparűzési adójának ellenőrzését, éves és évközi beszámolók-, IFRS szerinti beszámolók- árufuvarozói nyilatkozatok hitelesítését, összevont (konszolidált) beszámolók-, pénznem változtatások auditálását és az új devizában való könyvelés során összeállítandó mérleg elkészítését is.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy bizonyos egyedi esetekben el lehet térni a számviteli törvény előírásaitól, azonban csakis könyvvizsgálói hozzájárulással! Segítségünkkel akár hitelképesebb, tőkeerősebb, támogatásra érdemesebb lehet vállalkozása, ha feltárjuk cége számára a törvények adta lehetőségeket, igénybe veszi a törvényekben biztosított kedvezményeket és adó-visszatartási lehetőségeket. Keressen bennünket a részletekért!

Hatékonyság növelés átalakulással

Hallott már arról, hogy azért nem vehet igénybe adókedvezményt, mert nem megfelelő cége, cégcsoportja tulajdonosi szerkezete? Mi segítünk cége átalakításában úgy, hogy az elérhető legmagasabb adókedvezmények igénybevételére váljon jogosulttá. Kérje már ma tanácsainkat!