Könyvelés

Könyvelés Budaörsön minőségi és precíz háttérrel. A Diamant Könyvvizsgáló Kft. és partnerei több mint húsz éves-, többek között teljes körű analitikus és főkönyvi könyvelési tapasztalattal, magasan kvalifikált szakemberekkel, valamint folyamatos, naprakész tudással állnak rendelkezésére, hogy Ön átlássa, és biztos kézzel irányítsa a jövőben vállalkozása pénzügyeit.

konyveles

Német és angol nyelven történő könyvelés

Hazai- és külföldi ügyfeleink részére egyaránt személyre szabott, minőségi könyvelési szolgáltatást nyújtunk, a teljes bizalom megtartása mellett, melyet titoktartási szerződéssel is biztosítunk.

Mivel cégünknél a könyvelés egy, a könyvvizsgálat melletti szakmai szolgáltatás, ügyfeleink ennek megfelelően teljes körű, magas színvonalú és maximálisan személyre szóló, nem „tömegtermékhez” jutnak.

Könyvelés forintban vagy más pénznemben?

Vállaljuk könyvelési adatainak euróra való átállítását és a folyamatos könyvvezetést euróban vagy akár más pénznemben is az anyavállalatáéval egyezően.

Könyvelés és adótanácsadás

Cégének ügyei úgy alakultak, hogy adóhatóság előtti képviseletre van szüksége?

Bízzon meg minket, bízzon bennünk, mi kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk testre szabott szolgáltatásainkra, az állandó rendelkezésre állásra és a megfelelő információ ellátásra. Vállaljuk a szükséges (társasági adó, áfa, egyéb adók, termékdíj) adóbevallásai-, valamint éves beszámolói profi szintű elkészítését és leadását.

Könyvelés Kft., Bt., Rt., nonprofit cégek, egyesületek számára, EVA és KIVA alanyoknak is

Az SHS TAX Kft magabiztos szaktudással végzi EVA-alanyok, KIVA-alanyok nyilvántartásainak vezetését, továbbá Kft-k, Bt-k, Rt-k, nonprofit és egyéb szervezetek, egyéni cégek, valamint külföldi társaságok magyarországi fióktelepeinek-, és magyar társaságok külföldi fiókjainak teljes körű könyvelését, az anyacég felé történő havi-, évközi jelentések elkészítését a forint mellett devizában és a magyar mellett angol- és szükség szerint német nyelven is!

Könyvelés – biztos háttér a sikeres fejlődéshez!

Kérje személyre szóló ajánlatunkat az Ön cége számára még ma! Igény szerint bérszámfejtési kiegészítő szolgáltatással, adótervezéssel, adóoptimalizálással és Intrastat jelentések elkészítésével is állunk Ön és vállalkozása rendelkezésére.

Székhelyszolgáltatás

A külföldi- és vidékről a fővárosba orientálódó ügyfeleink részére partnercégünk nyújt székhelyszolgáltatást!

Bérszámfejtés

A bérszámfejtést kisebb vagy nagyobb létszám esetén egyaránt érdemes irodánkkal végeztetnie. Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, bérszámfejtéssel foglalkozó külön részleget hoztunk létre, ahol a munka és személyzeti vagy humánpolitikai ügyekben is a jogkövető magatartásra figyelemmel, folyamatos jogszabályfigyelés mellett, pontos, precíz, megbízható partnerként nyújtunk hathatós segítséget Önnek.

A bérszámfejtés kritikus pont lehet

Tudta, hogy a munkaüggyel, bérszámfejtéssel kapcsolatos hatósági megállapítások ma már a vállalkozásokra kirótt bírságok jelentős hányadát képezik?

Bérszámfejtés és munkaügyi tanácsadás

A Diamant Csoport bérszámfejtői sok éves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált szakemberként tisztában vannak azzal, hogy a folyamatosan változó jogszabályi környezet és a nagy mennyiségben ellátandó adminisztratív feladatok egyaránt nehezítik a vállalatok feladatát, így külön feladatuknak tekintik, hogy ezt a terhet levegyék az Ön válláról.

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy személyre szabott ajánlatot kér az Ön cége számára. Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal az SHS-Tax Kft.-hez!

A bérszámfejtés területe igen sokrétű és összetett, ennek megfelelően kiemelt figyelemmel kezeljük azt a munkánk során.

A bérszámfejtés sok részből áll

Sok évre visszamenőleg bizonyított, hogy a bér- és munkaügyi feladatokat megbízhatóan, folyamatos tájékoztatás mellett végezzük, így a munkaszerződések-, munkaköri leírás összeállítása, a munkavállaló be- és kiléptetése (munkavállalók NAV felé jelentése), külföldi munkavállaláshoz engedélyek, A1 beszerzése, a havi munkaidő és a szabadságok precíz nyilvántartása, adminisztrálása és betegállományok lejelentése, a nem üzemi kifizetőhelyek orvosi és foglalkoztatói igazolásainak továbbítása az OEP felé nálunk biztos kezekben van.

A bérszámfejtés ára hamar megtérül

Amennyiben Cége bérszámfejtését szakembereinkre bízza, időt spórol, csökkentheti Cégének költségeit, valamint biztonsággal elkerülheti a pontatlan, vagy épp nem szakszerű bérszámfejtésből-, illetve a határidők esetleges be nem tartásából eredő jogi szankciókat és hatóságilag kirótt bírságokat úgy, hogy ugyanakkor dolgozói privát adatait is biztonságban tudhatja. Külföldi telephely esetén partnerirodánk segíti Németországban a jogszabályok útvesztőiben való eligazodást.

Bérszámfejtés ajánlatért, tanácsadásért keressen Bennünket!